Jakob Søgaard Rosendahl​

Interesser og styrker:

Jeg har været praktiserende fysioterapeut på klinik siden 2010 og har en bred viden og erfaring indenfor sportskader, muskuloskeletale lidelser, samt neurologiske sygdomme som Parkinson og Sklerose.

Jeg arbejder med alle typer af patienter fra de akutte skader, til de mere vedvarende og komplekse smerteproblematikker.

Jeg bestræber mig altid på, at lave en udførlig anamnese og en grundig undersøgelse. På baggrund af undersøgelsen vil jeg, i fællesskab med patienten, få lagt en realistisk behandlingsplan. Jeg ønsker, at have fokus på patienten og dennes mål, så han/hun hurtigt kan komme retur til deres sport, tidligere aktivitetsniveau eller blive smertefri.


Træning og øvelsesterapi er ofte et vigtigt element i et behandlingsforløb og jeg vægter en grundig instruktion i øvelser, patienten selv kan udføre. Dels for hurtigere at bliver rask og dels for at forebygge problemet kommer igen. Jeg benytter ofte træningselastikker, fri-vægte samt træningsbolde i forbindelse med træningen – hvad enten det er træning på hold eller individuelt.


Jeg har en stor interesse i og erfaring indenfor skadesbehandling, genoptræning, forebyggelse og vejledning indenfor sportsskader.

Jeg tilstræber kontinuerligt at udvikle mine kompetencer og være opdateret med den nyeste viden og stærkeste evidens. Jeg er pt i gang med et uddannelsesforløb indenfor sportsfysioterapi

​​

​HAR DU SPØRGSMÅL?

​Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du her på siden udfylde en kontaktformular.

Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

​Fredericia Fysioterapi og Træningsklinik ApS

Dronningensgade 97, 

7000 Fredericia

Find os på Google Maps

Telefon: 

75 92 74 23

E-mail: 

mail@fredericiafysioterapi.dk

CVR: 41006927

Læs vores persondatapolitik

Læs vores cookiedeklaration

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook:

17

Skriv til os

Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, kan du udfylde vores kontaktformular. 

​Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du os