​Fysioterapi​

​​Fysioterapi er behandling af kroppens muskler og led, dvs. bevægeapparatet. Formålet er at genoptræne tabt funktion og få et langt bedre fysisk velvære .

​Vores behandlere/fysioterapeuter behandler fysiske skader og skavanker i hele kroppens muskulatur, samt forebygger komplikationer.

Hvad kan vi hjælpe med?

​Vi er lokale specialister i problemer i bevægeapparatet, dette om det omhandler gener fra muskler, led eller knogler, gigtsygdomme, gener efter en operation eller sygdom, sygdomme i nervesystemer, eller genoptræning for at undgå operation eller sygdom.Sammen med dig arbejder vi for at genoprette et hensigtsmæssigt bevægemønster.

Undersøgelse og behandlingsforløb

Ved første behandling, vil vores behandler lave en grundig undersøgelse sammen med dig, så vi sikrer at dine symptomer og sygehistorie drøftes og sammenstilles med den fysiske undersøgelse fysioterapeuten laver.

Som en del af forundersøgelsen, aftales der en plan for det videre forløb. En plan der er skræddersyet til dig.

Efterfølgende behandlinger

Efterfølgende vil fysioterapeuten behandle dig ud fra den godkendte plan. I nogle tilfælde indgår der op imod 100% træning som en del af behandlingen. Vi sidestiller behandling og træning, fordi det i kombination er den korteste vej tilbage til fuld mobilitet, hvilket er vores målsætning.

Behandlingen består normalvis af forskellige former for vejledning/instruktion, manuel behandling i vores behandlingsrum, akupunktur eller laser behandling.

Træningen kan være hjemmeøvelser, træning i vores træningscenter eller deltagelse på vores hold.

Næste skridt

I nogle tilfælde kan man nøjes med få behandlinger og vejledning i øvelser m.v. imens det ved andre tilfælde kræver flere behandlinger og fokuseret træning derhjemme samt i vores nye moderne træningsfaciliteter.

Ved kroniske lidelser hjælper vi med at lære at leve med lidelsen på bedst mulige måde – også selv om der er smerter. Men vi har fokus på at gøre behandlingsforløbene så korte som muligt, og du har hele tiden et overblik over dit forløb.

​HAR DU SPØRGSMÅL?

​Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du her på siden udfylde en kontaktformular.

Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

​Fredericia Fysioterapi og Træningsklinik ApS

Dronningensgade 97, 

7000 Fredericia

Find os på Google Maps

Telefon: 

75 92 74 23

E-mail: 

mail@fredericiafysioterapi.dk

CVR: 41006927

Læs vores persondatapolitik

Læs vores cookiedeklaration

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook:

17

Skriv til os

Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, kan du udfylde vores kontaktformular. 

​Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du os